Sov alltid med ett öga öppet

"Den här bollen kommer du få i pannan Lina!" säger Linn och kastar en boll i taket. Sekunden senare sitter den som klistrad - I Linas öga. Tårar! Ytterligare tårar kom idag när Calle bröt fingret på Linn,, då var det en del sura miner men nu är vi alla glada igen. Igår fick vi också en nattlig visit av en mystisk man, han mötte Lina i dörröppningen och hon i sin tur kastade sin handduk på Linn och springer sedan om henne för att gömma sig längst in i vår enorma stuga på 15 kvadrat. Linn var snabb som tusan och gömde sig i Calles säng, under tiden detta utspelade sig underhöll Andreas den mystiske främlingen.. Efter opassande asgarv gav den svartklädde mannen sig iväg och vi kunde andas ut, men inatt kommer vi vara försiktiga ;P

Dagens lärdom igår, söndag, glömde vi nämna tidigare. Linas lärdom, alltså. Lektion 2 innehöll shopping, på ICA. Det som i våra ögon är simpelt, är i Linas ögon inte alltid lika lätt. Men hon lär sig, mer än alla år i särskolan säger hon! (hahah) Idag var det Andreas som blev eleven. han har vi lärt äta mat och även han gör stora framsteg! En detalj värd att nämna är att det var girlpower i matlagningen och dom är inte direkt kända för deras hushållskunskaper! 

Lina och Linn var otroligt duktiga och klev upp imorse och gjorde smörgåstårta, inget att klaga på sådär. Vi började med en frukost/lunch på MAX och fortsatte därefter ut till Gustavsvik för sol och bad. Målet var egentligen Nordestrands, men så blev icke fallet. Det spelades en tolvhålig minigolfbana och fortsattes sedan hem till en väntandes tårta på balkongen i solskenet med utsikt över havet.. Nu väntar en resa för lite godis och sen en lugn kväll med kortspelande! Nice.

Våra kära pojkar, Calle och Andreas, ligger för tillfället som två tomater med solfrossa i sängen. solen tar hårt dessa dagar och idag har det varit SCHTEK.

Andreas: "Läker eller läcker.. Om du har ett sår på armen Lina, vad gör det då?"
Lina: "Vadå, sätter på ett plåster? :O"

HAHAH

/gotlandsfolket

Dyngrauk

Söndagen började med en tripp till Cheapisland med allt vad det innebär. Och våra kort vart fina, särskilt bakgrunden ;) haha. Det fanns får, PÅ ALLA FYRA, mest svarta.. Vi kollade på raukarna och lämnade även ett spår efter oss i form av en hemmagjord rauk, SÅÅGOTLAND2008. Vid havet klappade vi också maneter. Efter att Lina slickat rauken och klättrat upp på den tillsammans med Linn, knullade knotten Linnie, hahaha,. hur det kan gå.

Efter raukbesöket blev det crêpes på en begraven bensinstation, Andreas kallar det slakteri, pga lukten. Vi andra kallade det dass. Men trots det verkade stället vara poppis med tanke på alla gäster. Det var ju även mysigt med den otroligt exklusiva toaletten i form av ett dass mitt i restaurangen. Vädret var prima hela dagen på Fårö, lite sämre en sväng när vi kom tillbaka till Visby men kvällen har varit fin igen :) På vägen till färjan idag över till Gotlands fastland övergav en MCnisse sin fru för Linn, han var arg på mig. Det fanns många söta flickor på Fårö, vi packade ner en del av dem, not. Det blev promenad och pizza inne i Visby och imorn ska vi åka tåg, BANNEMEJ. 

På TeamSportia hade det kunnat gått illa när tjejerna skulle åka skor med hjul, men som tur var såg vi dem i tid och kunde styra upp situationen.

OCH, vi har hittat strandtennis, det var välbehövligt efter Mysteriet På Kneippbyn - Dagen då kortleken fick ben. (Lina stoppade ner handen i ett hål, det förklarar väl allt?

Lille Tony är den duktigaste killen i klassen och är alltid först färdig med proven. För att han inte ska förstöra för resten av klassen säger fröken en dag till honom.
- Tony, du är så duktig så jag måste ställa dig en extra fråga. Det sitter fem fåglar på en gren, du har med dig ett luftgevär och skjuter ner en av dem. Hur många sitter kvar?
- Ingen, svarar Tony.
- Vad menar du? ...
- Jo, den ena stupar i backen och de andra flyr skrämt därifrån.
Fröken nickar motsträvigt.
- Svaret skulle egentligen varit fyra, men jag gillar sättet du tänker på.

Lite senare räcker Tony upp handen.
- Ja, Tony?
- Fröken, kan jag få fråga dig nåt?
- För all del, Tony.
- Okej. Tre damer står vid en glasskiosk och alla har köpt sig en glass. En av dem slickar på glassen, den andra biter i den och den tredje suger på den. Vem av dem är gift?
Fröken rodnar.
- Eh... Jag vet inte riktigt, kan det vara hon som suger på den?
- Nej, fröken. Det är hon som har ringen på fingret, men jag gillar sättet du tänker på...

HAHAH

gotland dag 1

Alfta. Edsbyn. Destination Gotland.

Jag, Linn, Lina och Andreas tog oss till sydligare breddgrader och nu är vi framme efter ett minst sagt spännande dygn.. Vi har hunnit med en pizza på moulin rouge, färjåkning, promenader i visby, oräknerliga försök till sömn, bland annat några iskalla timmar liggandes på en blåsig strand mitt i natten.. Under ett annat försök på några bänkar vid havet var det inte långt från att Andreas stog på näsan rätt ner i vattnet, från berget.. Nu är vi trots allt på plats i Kneippbyn med våra wannabe wannabe schteekare till grannar, får se hur detta slutar ;P Stockholmsveckan pågår och det kryllar alltså av bratsen... ;)

dagen har innehållit en härlig blandning av det mesta, promenad och frukost inne i visby, sol i Klintehamn, minigolf, mys vid solnedgången vid havet och inte minst en lektion med Lina innehållande hur man bäddar sängar, välbehövligt om man säger så... Roliga historier har avlöst varandra under natten/dagen och,. de har väl inte alltid hållit så hög nivå, men med tanke på vår sömnnivå de senaste dygnen har de varit underhållande ;P

Imorgon väntar troligtvis en tripp till Fårö för att kolla in raukarna och sedan en promenad till Visby för lite mat framåt kvällningen. vi hörs! / Gotlandsfolket

En björn och en kanin satt tillsammans och sket i skogen..
-Tycker du det är jobbigt när det fastnar skit i pälsen? Undrade Björnen
- Nej, inte alls, svarade kaninen.
- Bra! Sa björnen och torkade sig i röven med kaninen

HAHAH

RSS 2.0