Sov alltid med ett öga öppet

"Den här bollen kommer du få i pannan Lina!" säger Linn och kastar en boll i taket. Sekunden senare sitter den som klistrad - I Linas öga. Tårar! Ytterligare tårar kom idag när Calle bröt fingret på Linn,, då var det en del sura miner men nu är vi alla glada igen. Igår fick vi också en nattlig visit av en mystisk man, han mötte Lina i dörröppningen och hon i sin tur kastade sin handduk på Linn och springer sedan om henne för att gömma sig längst in i vår enorma stuga på 15 kvadrat. Linn var snabb som tusan och gömde sig i Calles säng, under tiden detta utspelade sig underhöll Andreas den mystiske främlingen.. Efter opassande asgarv gav den svartklädde mannen sig iväg och vi kunde andas ut, men inatt kommer vi vara försiktiga ;P

Dagens lärdom igår, söndag, glömde vi nämna tidigare. Linas lärdom, alltså. Lektion 2 innehöll shopping, på ICA. Det som i våra ögon är simpelt, är i Linas ögon inte alltid lika lätt. Men hon lär sig, mer än alla år i särskolan säger hon! (hahah) Idag var det Andreas som blev eleven. han har vi lärt äta mat och även han gör stora framsteg! En detalj värd att nämna är att det var girlpower i matlagningen och dom är inte direkt kända för deras hushållskunskaper! 

Lina och Linn var otroligt duktiga och klev upp imorse och gjorde smörgåstårta, inget att klaga på sådär. Vi började med en frukost/lunch på MAX och fortsatte därefter ut till Gustavsvik för sol och bad. Målet var egentligen Nordestrands, men så blev icke fallet. Det spelades en tolvhålig minigolfbana och fortsattes sedan hem till en väntandes tårta på balkongen i solskenet med utsikt över havet.. Nu väntar en resa för lite godis och sen en lugn kväll med kortspelande! Nice.

Våra kära pojkar, Calle och Andreas, ligger för tillfället som två tomater med solfrossa i sängen. solen tar hårt dessa dagar och idag har det varit SCHTEK.

Andreas: "Läker eller läcker.. Om du har ett sår på armen Lina, vad gör det då?"
Lina: "Vadå, sätter på ett plåster? :O"

HAHAH

/gotlandsfolket

Kommentarer
Postat av: Manne

Nu sitter man här på jobbet, å gör absolut ingenting. Är ju skitkul när ni är där nere å röjer runt! :) Var sjukt trött igår när ni ringde, men det var väl stämning som alltid! Ni lät fulla som vanligt. ;p Hemfärd idag? Verkar som ni missat å dokumentera några dagar där nere. Nästa helg smäller det ju! Ha det så gott på mässan! :) Kram

2008-07-24 @ 14:12:40
Postat av: Manne

Förresten! När blir det smörgåstårta i byn då? :)

2008-07-24 @ 14:14:04
Postat av: Linn

Manne, det ryktas om att du drar dig hemåt i helgen? :P

2008-07-29 @ 19:03:16
URL: http://linnkopparmalms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0