Åre närmar sig!

Nu har jag klarat av 2/3 skoldagar, och det har gått riktigt bra. Igår pratade vi om läs och skrivinlärning och idag har vi analyserat MOMO och haft boksamtal, det är riktigt roligt när man förstår, men det är inte så ofta i och för sig :) Imorn ska jag ha ett nytt boksamtal, den här gången är det Harry Potter - Fången på Azkaban som ska diskuteras. Det kommer att bli lite knixigt, men jag har klara de här två dagarna, så varför ska jag inte klara morgondagen!

Imorgon bär det av emot Åre med gänget. Det kommer att bli ruskigt roligt! Vi hoppas att det går bra att köra, att det är mycket snö och fint väder, och att det är full fart på After Skin. Men hur som helst så blir helgen som man gör den, och jag kommer att göra den till en av dom bästa i mitt liv. Hoppas att de andra gör det till en minnesvärd helg med...

image3
...för in i dimman ska vi!


Vill du ha en fläskläpp att suga på?

Denna måndag började i alla fall bra, vaknade upp bredvid Linn, och då brukar det bli bra dagar. Men idag har det varit en jobbig dag, och det är skolans fel. Visste att jag hade mycket att göra, men inte att jag hade missat att läsa 2 böcker på sammanlagt 300 sidor tills på onsdag.. Jag fick sån ångest att jag funderade på att hoppa av och börja om med denna kurs nästa år, det kändes helt kört, men nu när dagen är klar så känns detg betydligt mycket bättre! Det är trots allt bara 2 hel dagar, sen får vi se hur det blir på torsdag. För då bär det av emot ÅRE!

Jag, Linn, Lina Manne, Antti, Andreas, Danne och eventuellt Anders åker på torsdag upp för att åka lite bräda, parta på afterskin och ha riktigt roligt. Längtar fruktansvärt mycket dit, nästan mest för att då har jag klarat av denna inne vecka.
JSM i helgen vart en riktig succé. Vi slutade 5: efter att ha vunnit 4/6 matcher. De 2 matcherna vi förlorade var emot erfarna gymnasie killar, så de tar vi nästa år när vi har växt på oss lite med. Juniorerna har utvecklats nå grymt på 2 månader, och grabbarna vill träna i fortsättningen, så de kommer att bli grymma, men det är ju inte så konstigt när de har mig som tränare ;)

image1

























Nu ska jag sova.
Godnatt!

Första inlägget

Eftersom alla andra har en blogg så tyckte Linn och Niklas att även jag skulle ha en blogg. Jag ska ge det en chans, det lovar jag!

Ikväll ska jag till backen förmodligen för sista gången den här säsongen. Har min sista snowboard lektion ikväll med, och som det känns nu så blir det förmodligen ingen grupp nästa år. Jag har i dagarna kommit fram till att jag måste dra ner på mina aktiviter lite, och satsa mer på skolan. Tråkigt med sant.

Imorgon bär det av till Jönköping. Ska dit på Junior SM, någon större framgång vågar jag inte tro på. Men laget är ungt det finns flera talanger som kan bli riktigt bra om några år, så helgen kommer att ge laget nya erfarenheter, den saken är säker!
Eftersom jag nu har börjat med bloggandet idag så kommer jag med största säkerhet inte att lessna på det tills på månda, så då kommer resultaten och kanske någon bild på Junior laget med den snygga tränaren :)

Nu ska jag försöka läsa minst ett kapitel i Momo -  eller kampen om tiden. Men det går som det brukar antar jag, antingen somnar jag eller så ger jag upp :)

Ha d bra!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0