gotland dag 1

Alfta. Edsbyn. Destination Gotland.

Jag, Linn, Lina och Andreas tog oss till sydligare breddgrader och nu är vi framme efter ett minst sagt spännande dygn.. Vi har hunnit med en pizza på moulin rouge, färjåkning, promenader i visby, oräknerliga försök till sömn, bland annat några iskalla timmar liggandes på en blåsig strand mitt i natten.. Under ett annat försök på några bänkar vid havet var det inte långt från att Andreas stog på näsan rätt ner i vattnet, från berget.. Nu är vi trots allt på plats i Kneippbyn med våra wannabe wannabe schteekare till grannar, får se hur detta slutar ;P Stockholmsveckan pågår och det kryllar alltså av bratsen... ;)

dagen har innehållit en härlig blandning av det mesta, promenad och frukost inne i visby, sol i Klintehamn, minigolf, mys vid solnedgången vid havet och inte minst en lektion med Lina innehållande hur man bäddar sängar, välbehövligt om man säger så... Roliga historier har avlöst varandra under natten/dagen och,. de har väl inte alltid hållit så hög nivå, men med tanke på vår sömnnivå de senaste dygnen har de varit underhållande ;P

Imorgon väntar troligtvis en tripp till Fårö för att kolla in raukarna och sedan en promenad till Visby för lite mat framåt kvällningen. vi hörs! / Gotlandsfolket

En björn och en kanin satt tillsammans och sket i skogen..
-Tycker du det är jobbigt när det fastnar skit i pälsen? Undrade Björnen
- Nej, inte alls, svarade kaninen.
- Bra! Sa björnen och torkade sig i röven med kaninen

HAHAH

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jaa, det hade varit galet roligt att vara med alltså! Men nu är det som det är, Halmstad nästa sommar istället? ;) Hoppas ni fortsätter att ha det kanon allihopa :)

2008-07-20 @ 20:00:08
URL: http://hallbergskan.blogg.se/
Postat av: Nicke "Trubaduren" Carlsson

Jag var på Gotland under "Stureplan goes Visby"/Stockholmsveckan förra året. Fy fan vad jag hatar "brats", "wannabe brats" och stockholmare över huvud taget efter det! Live in peace! Stay Norrland!

2008-07-21 @ 22:04:50
URL: http://harm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0